Martin Koot Kinnisvaramaakler | Aprill 2017 tulemus
Sinu personaalne kinnisvaramaakler, müügiguru ja kinnisvara tippspetsialist
kinnisvara, kinnisvaramaakler, kinnisvarabüroo, martin, martin koot, koot, maakler, broker, realtor, real estate, kinnisvaraarendus, arendus, investeeringu, investeerimine, ost, müük, korterid, majad, müüa korter, müügimees, müügispets, kinnisvarafirma, kinnisvara firma
244
post-template-default,single,single-post,postid-244,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Aprill 2017 tulemus

Aprill 2017 tulemus

Posted by admin in Turundus

Epicenter Kinnisvaral on hea komme iga kuu lõpus tulemused kokku võtta ning tublimaid premeerida. Kuigi meie ettevõttes töötavad ainult tublid ja veel tublimad, siis premeerime vaid viite parimat maaklerit ning jagame tunnustust.

Seekord on siis käes mai kuu ning oli aeg aprilli usinamad ritta seada ning taaskord oli mul tänu mu imelistele klientidele võimalus saavutada selline väärikas esikoht. Antud positsiooni ei võta ma kunagi iseenesest mõistetavana ning see on suure töö tulemus. Iga tehing, iga klient, iga objekt on unikaalne, mis nõuab ka unikaalset lähenemist. Kuid seda suurem on rõõm, kui su töö kannab vilja ning suudad panna inimesed naeratama, pakkudes neile kodu või siis uusi võimalusi läbi kodu müügi.

Loodan, et ka kõik järgnevad kuud on vennad ning minu kliendid igavesti imelised 🙂

09 May 2017 no comments

Kommenteeri