Martin Koot – kinnisvaramaakler, investor, life-coach | Muutuda võid sekundiga
Sinu personaalne kinnisvaramaakler, müügiguru ja kinnisvara tippspetsialist
kinnisvara, kinnisvaramaakler, kinnisvarabüroo, martin, martin koot, koot, maakler, broker, realtor, real estate, kinnisvaraarendus, arendus, investeeringu, investeerimine, ost, müük, korterid, majad, müüa korter, müügimees, müügispets, kinnisvarafirma, kinnisvara firma
333
post-template-default,single,single-post,postid-333,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Muutuda võid sekundiga

Muutuda võid sekundiga

Posted by Martin Koot in Arutelud

Muutused on meie elu lahutamatu osa. Üldjuhul tähendab millegi muutmine üsna keerukat protsessi, on see siis harjumus või suhtumine, käitumismaneer või midagi hoopis muud. Muutumise teekond on käänuline ning teekond protsessini, mis paneb vastu võtma meid muutuse jaoks vajaliku otsuse, on väga pikk. Ka maailma üks tuntumaid koolitajaid Tony Robbins on öelnud, et ainus asi mis seisab meil tee peal ees ning ei lase kiiresti muutuda on protsess, mis eelneb muutuse jaoks vajaliku otsuse tegemisele.

Toon siinkohal näite meie igapäevasest elust. Trenni on teisejärguline, sisse lendab lugematul hulgal kiirtoitu, kehakaal suureneb ja enesetunne läheb tegelikkuses järjest viletsamaks. Samas oleme me kõik teadlikud, et on vaja muutuda, on vaja vähem süüa ja juua, tuleb toituda tervislikult ning regulaarselt trennis käia. Me ju kõik teame seda. Kuid kui selle pinnalt hakkab inimene mõtlema, et hmmm…kõik see tervislik toit ei ole ju enam nii maitsev, trenn on meeletu pingutus ning järjepidevuse hoidmine kohutavalt raske, enese sundimine midagi tegema tundub ületamatu. Kuid see kõik ongi see protsess, mis hoiab sind tagasi muutumast. Mul enda elus on olnud olukord, kus selline lodev elu ja ebatervislik toitumine on viinud mind niikaugele, kus mul enda peegelpilti vaadates on süda pahaks läinud. Ja see oli minu “kicker”, mis muutis mu suhtumise sekundiga ning sellest hetkest algas mul uus elu. Tervislik toitumiskava, regulaarne trenn, õhtustest snäkkidest ja õlledest loobumine ja algas teadlik liikumine parema mina suunas. Kuid miks meil peab olema tee peal ees see meeletu protsess, edasilükkamine ja venitamine, kus me ise seame endale piirid muutumaks paremaks kui me seda praegu oleme.

Alateadlikult oleme selle mõttelaadi omandanud, et kuidas muutused toimivad sekundiga kui meil ei ole väga palju aega teadlikult sellele mõelda. Kas olete kunagi tundnud armumise tunnet? See hetk kui teie südame röövis keegi teine, siis  hetkega oli teie maailm hoopis teistsugune ning muutis teie elu silmapilkselt. See hetk kui saate lapsevanemateks, see hetk kui abiellute, see hetk kui keegi teie kõrvalt lahkub või kui otsustate lahutada või mida iganes. Need on kõik need hetked, mis sekundiga muudavad teie elu ning vormivad teid üldjuhul paremaks, tublimaks ning on edasiviiv protsess. Tean inimesi, kes virelevad paarina koos juba kümme aastat, kumbki pole õnnelik, kuid midagi ette ei võta. Tegemist on juba kümme aastat kestva protsessiga, mis takistab aga otsuse tegemist lahku minna, sest nad mõlemad teavad, et pärast ootab neid imeline elu ning mõlemad saavad edasi liikuda parema tuleviku poole.

Kas teie elus on hetkel protsesse, mille võiks tüürida kiiremini otsuseni? Kutsun julgelt üles arutlema nendel teemadel, kuna teine kord on vaja meil väikest tõuget ja abi, mis aitaks protsessid liikvele tõugata. Kui suudan kedagi siinkohal aidata, motiveerida, julgustada või kasvõi lihtsalt ära kuulata, siis tunnen ennast väga hästi. Ärge kartke muutusi, analüüsige neid ning seadke uued eesmärgid läbi kiire otsuse.

Päikest!

 

30 Jun 2018 no comments

Kommenteeri